Trescar= anar, avançar, camejar, caminar, circular, errar, fer camí, fer via, gambejar, marxar, passejar, pernejar, transitar, trotar.

Trescant vol ser un recull de rutes, caminades, excursions, sortides, entrenaments… pensats per fer corrent o caminant.

Trobareu rutes de tot tipus; d’alta muntanya (Pirineu i Pre-pirineu) i de la Catalunya interior. Algunes d’una hora i altres de tot el dia. En general sense cap tipus de dificultat tècnica. Això sí, principalment són camins i corriols. Hi trobareu poca pista (a no ser que sigui inevitable) i zero o pràcticament zero asfalt. Per altra banda, també hi ha el circuit d’alguna cursa de muntanya.

Tots els itineraris s’han fet personalment sobre el terreny, però tot i això no ens podem responsabilitzar de que les condicions que hi trobeu siguin les mateixes. Els recorreguts (especialment els d’alta muntanya) poden variar molt segons l’època de l’any, de la neu, de les condicions meteorològiques… Totes les activitats de muntanya comporten riscos, així que aneu preparats i assumiu personalment totes les responsabilitats independentment de les informacions que trobareu a la nostra web.

Us convidem a gaudir de les rutes que us proposem com hem fet nosaltres!